Τυροκομεία Αφές Παγώνη​ 1
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Οι Παραγωγοί μας

Συνεργαζόμαστε με μικρούς Έλληνες παραγωγούς και ελληνικές εταιρείες που μοιράζονται μαζί μας το όραμα της δημιουργίας καινοτόμων εκλεκτών προϊόντων υψηλής ποιότητας.
Επιμονή στην ποιότητα και στην γεύση

Τα προϊόντα Τζουρμπάκη, αντιπροσωπεύουν την γνήσια διατροφική κρητική παράδοση για πολλά χρόνια, κατακτώντας όχι μόνο την τοπική αγορά αλλά και την πανελλήνια με τα εύγευστα ασφαλή προϊόντα της εταιρείας.

Η παραδοσιακά προβατοτροφική και γιδοτροφική περιοχή μας στις Καρίνες Ρεθύμνου, σε ίση απόσταση τόσο από τη νότια πλευρά όσο και από τη βόρεια, συντελεί καθοριστικά στη παραγωγή εξαίρετου πρόβειου και γίδινου γάλακτος και στη παρασκευή φυσικών παραδοσιακών τυροκομικών προϊόντων εκλεκτής ποιότητας και γεύσης.

Ένα οικογενειακό τυροκομείο

Η πόλη των Ερυθρών βρίσκεται 60 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αθήνας και στα σύνορα της Αττικής και της Βοιωτίας, με περίπου 4.000 κατοίκους.

Το οικογενειακό τυροκομείο Παγώνης στο Κριεκούκι μετρά περισσότερο από μισό αιώνα ζωής.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1940 ήταν απλώς ένα μεγάλο καζάνι στην παλιά αυλή του πατρικού όπου παραγόταν το πρόβειο γιαούρτι, ένα πολύ γνωστό προϊόν της περιοχής. Η καθημερινή παραγωγή πουλιόταν σε ένα παγκάκι στον κεντρικό δρόμο.