Το μοσχοβολιστό Σουφλέ με σπανάκι και τυροκομικά Freevia είναι ένα υγιεινό και παράλληλα πεντανόστιμο πιάτο, το οποίο θα σε κάνει να γλείφεις τα δάχτυλα σου!
Υλικά
- 300 γρ. Φρέσκο Σπανάκι
- 2 Φρέσκα κρεμμύδια
- 10 κ.σ. βρώμη
- 250 γρ. Άπαχο Πρόβειο Freevia
- 200 γρ. Κατσικίσιο τυρί Freevia
- 150 γρ. Γάλα 1,5% λιπαρά
- 2 αυγά
- 1 ματσάκι άνηθο
- αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
- Αρχικά πλένουμε και στραγγίζουμε πολύ καλά το σπανάκι.
- Στη συνέχεια ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο.
- Μετά προσθέτουμε το σπανάκι, τον άνηθο, τη βρώμη και αλατοπιπερώνουμε.
- Αφού δέσουν, τα αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το Άπαχο Πρόβειο και το Κατσικίσιο Τυρί.
- Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε καλά. Αναμειγνύουμε τα δύο μείγματα και ανακατεύουμε καλά.
- Αφού λαδώσουμε το ταψάκι, απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C, μέχρι να ροδίσει.
Καλή Απόλαυση!