Μυρωδάτο Σουφλέ με Σπανάκι, Κατσικίσιο τυρί Freevia και Άπαχο Πρόβειο 1% Freevia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
soufle

Το μοσχοβολιστό Σουφλέ με σπανάκι και τυροκομικά Freevia είναι ένα υγιεινό και παράλληλα πεντανόστιμο πιάτο, το οποίο θα σε κάνει να γλείφεις τα δάχτυλα σου!

Υλικά

  • 300 γρ. Φρέσκο Σπανάκι
  • 2 Φρέσκα κρεμμύδια
  • 10 κ.σ. βρώμη
  • 250 γρ. Άπαχο Πρόβειο Freevia
  • 200 γρ. Κατσικίσιο τυρί Freevia
  • 150 γρ. Γάλα 1,5% λιπαρά
  • 2 αυγά
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Αρχικά πλένουμε και στραγγίζουμε πολύ καλά το σπανάκι.
  2. Στη συνέχεια ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο.
  3. Μετά προσθέτουμε το σπανάκι, τον άνηθο, τη βρώμη και αλατοπιπερώνουμε.
  4. Αφού δέσουν, τα αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το Άπαχο Πρόβειο και το Κατσικίσιο Τυρί.
  5. Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε καλά. Αναμειγνύουμε τα δύο μείγματα και ανακατεύουμε καλά.
  6. Αφού λαδώσουμε το ταψάκι, απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C, μέχρι να ροδίσει.

Καλή Απόλαυση!