Τυροκομείο Τζουρμπάκης

Τυροκομείο Τζουρμπάκη

Επιμονή στην ποιότητα και στην γεύση από το 1978!

Τα προϊόντα Φυσικά Τζουρμπάκη, αντιπροσωπεύουν την γνήσια διατροφική κρητική παράδοση για πολλά χρόνια, κατακτώντας όχι μόνο την τοπική αγορά αλλά και την πανελλήνια με τα εύγευστα ασφαλή προϊόντα της εταιρείας.

Η παραδοσιακά προβατοτροφική και γιδοτροφική περιοχή μας στις Καρίνες Ρεθύμνου, σε ίση απόσταση τόσο από τη νότια πλευρά όσο και από τη βόρεια, συντελεί καθοριστικά στη παραγωγή εξαίρετου πρόβειου και γίδινου γάλακτος και στη παρασκευή φυσικών παραδοσιακών τυροκομικών προϊόντων εκλεκτής ποιότητας και γεύσης.

Προϊόντα που έχουν γίνει γνωστά σε όλη την Ελλάδα από τις επιλογές δημοφιλών Σεφ και από πολλές αναφορές σε έντυπο περιοδικό τύπο όπως το Gourmet, Γαστρονόμος, Olive κα.

Τα τυροκομικά Φυσικά Τζουρμπάκη παράγονται σε μεγάλη ποικιλία που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Τυροκομείο Τζουρμπάκη​

Τα υλικά και ο στόχος

Η φυσική πρώτη ύλη μας, ο θησαυρός μας το γάλα, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής, το χημικό εργαστήριο με μόνιμο προσωπικό που ελέγχει καθημερινά την ποιότητα του γάλακτος, οι πιστοποιημένες εξαιρετικές συνθήκες υγιεινής και το κέφι, μας ωθούν στο τέλειο αποτέλεσμα.

Φυσικά ο στόχος μας πάντα είναι η ασφαλής παραγωγή και απολαυστική κατανάλωση των προϊόντων μας. Τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα μας πλούσια πηγή πρωτεϊνών και ασβεστίου με υψηλή διατροφική αξία, ανήκουν στη βάση της μεσογειακής διατροφής.

Το ελαφρύ μας γίδινο τυρί που είναι και το πιο δημοφιλές έχει μόλις 19% λιπαρά, έχει αντάξια κατακτήσει παμψηφεί γευσιγνώστες και σεφ, σε ανάδειξη διάσημων ελληνικών τυριών με χαμηλά λιπαρά.

τυριά τζουρμπάκης

Η μεθοδικότητα και η πιστοποίηση

Οι εγκαταστάσεις του τυροκομείου απλώνονται σε μια περιοχή με πλούσιους βοσκότοπους στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Οι τεράστιες εκτάσεις βοσκής, η πλούσια και φυσική εκτροφή των αιγοπροβάτων σε συνδυασμό με το σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό μας οδηγούν στη συλλογή, επεξεργασία και τέλος παραγωγή γάλακτος άριστης ποιότητας.

Τα Φυσικά Τζουρμπάκης συνεργάζονται με σύγχρονα αρμεκτήρια προκειμένου να εξασφαλίσουν την άψογη ποιότητα και το απόλυτα γευστικό αποτέλεσμα. Η εταιρεία εφαρμόζει πιστοποιημένο σύστημα ISO 22000/05 στο τυροκομείο εξασφαλίζοντας στα προϊόντα Φυσικά Τζουρμπάκη άριστη ποιότητα, υγιεινή και ασφάλεια.

Από 100% Ελληνικό Κατσικίσιο Γάλα

Το Freevia κατσικίσιο τυρί για τοστ είναι ένα μοναδικό ελληνικό τυρί, εύπεπτο και ελαφρύ αφού είναι φτιαγμένο αποκλειστικά από 100% κατσικίσιο φρέσκο γάλα Κρήτης και διατηρεί στο μέγιστο όλες αυτές τις ιδιότητες. Απολαύστε το στο τοστ σας!