Freevia – δροσερή σαλάτα

Η σαλάτα αυτή μας δίνει μοναδική αίσθηση ισορροπίας του γλυκού-αλμυρού με το παντζάρι και το άπαχο 1% freevia – Απίθανη!

ΥΛΙΚΑ

Για τη σαλάτα

  • 4 μέτρια παντζάρια
  • 60 γραμμάρια freevia 1% άπαχο πρόβειο
  • 2 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • Βινεγκρέτ λεμονιού

 

Για την βινεγκρέτ λεμονιού

  • 3 κουταλιές χυμό λεμονιού
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδου
  • ½ κουταλάκι μαύρο πιπέρι
  • ½ αλάτι (με δοκιμή)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη σαλάτα

  • Βράζουμε τα παντζάρια για 45 λεπτά σε μέτρια φωτιά ώσπου να μαλακώσουν.
  • Μόλις βράσουν τα βάζουμε σε κρύο νερό και αφαιρούμε με μαχαίρι τη φλούδα τους, τα κόβουμε σε κύβους. Κάνουμε το ίδιο με το freevia 1% άπαχο πρόβειο.
  • Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό.
  • Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τα υλικά μας με προσοχή, προσθέτοντας σταδιακά το ντρέσινγκ

 

Για την βινεγκρέτ λεμονιού

  • Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε ώσπου να δέσουν.