Ποιος freevia τύπος είσαι?

απάντησε και βρες το κατάλληλο προϊόν για σένα

0%

Ξεκινάς τη μέρα σου με πρωινό! Το σημαντικότερο γεύμα! Τι επιλέγεις να φας;

Πρωινό το σημαντικότερο γεύμα

Ωχ! Ξέχασες να πάρεις φαγητό στη δουλειά και λες να παραγγείλεις κάτι απ’ έξω. Τι έχεις όρεξη;

Φαγητό από έξω

Πόσο συχνά τρως γλυκά;

3 Τρως Γλυκά

4. Τι θα προτιμούσες να φας συνήθως για βράδυ;

Βραδινό

Τι είδους γυμναστική προτιμάς να κάνεις; (όταν κάνεις)

Γυμναστική

Στον ελεύθερό μου χρόνο...

Ελεύθερος Χρόνος

Ποιος freevia τύπος είσαι?
Τύπος Freevia γλυκαντικά

GLUKANTIKA

Απολαμβάνεις τη ζωή στο έπακρο και δε θέλεις να στερείσαι τίποτα! Πόσο μάλλον στο φαγητό! Γλυκός/ια όσο τα γλυκαντικά μας με στέβια, που μπορείς να απολαύσεις σε όλες τους τις μορφές, υγρό ή σκόνη! Δε θέλεις να στεναχωρείς ποτέ κανέναν και μεταξύ μας..δε λες ποτέ όχι σε ένα γλυκάκι! Ευτυχώς για σένα, μπορείς να χαρείς τη “γλυκιά” πλευρά της ζωής μόλις με 0 θερμίδες!

Συνταγή για γλυκαντικά: Πανακότα με γλυκαντικό Freevia και φρούτα!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΑΝΑΚΟΤΑ

Ένα αγαπημένο γλυκό που στη δική μας συνταγή, αντί για κρέμα γάλακτος, παρασκευάζεται με γιαούρτι και γλυκαντικό Freevia για να μειώσουμε τα λιπαρά, αλλά να μη χάσουμε τίποτα από τη γεύση και την απόλαυση!

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 1 φλιτζάνι γιαούρτι στραγγιστό με μειωμένα λιπαρά
  • 1 συσκευασία ζελέ της αρεσκείας σας χωρίς ζάχαρη
  • 1 φλιτζάνι φρούτα της επιλογής σας κομμένα σε κομματάκια (ροδάκινο, φράουλες, ράσμπερι)
  • 1 γλυκαντικό Freevia

Για την εκτέλεση: Παρασκευάζουμε το ζελέ ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας προσθέτοντας ένα γλυκαντικό Freevia και το αφήνουμε στο ψυγείο σε ένα μεγάλο μπολ για μισή με μία ώρα. Αφού περάσει η ώρα, το βγάζουμε από το ψυγείο προσθέτοντας το γιαούρτι και το χτυπάμε με το μίξερ για να ομογενοποιηθεί. Έπειτα προσθέτουμε τα φρούτα της επιλογής μας και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει ένα ενιαίο μείγμα. Το μοιράζουμε σε 4 μπολάκια, το ξαναβάζουμε στο ψυγείο για να πήξει τελείως και μόλις περάσουν λίγα λεπτάκια είναι έτοιμο για απόλαυση!

Καλή όρεξη!

Τύπος Άπαχο 1%

APAXO PROVEIO 1

Κομψότητα και τελειομανία είναι οι δύο λέξεις με τις οποίες ταυτίζεσαι περισσότερο. Πάντα έχεις τη πρωτιά σε ό,τι κάνεις και βάζεις το 100% με ό,τι καταπιάνεσαι! Πόσο μάλλον με τη διατροφή και την εικόνα σου! Διατροφή και γυμναστική πάνε χέρι χέρι ως γνωστόν και εσύ το ξέρεις καλά! Δεν θέλεις να στερηθείς γνήσιες γεύσεις, γι’ αυτό το ιδανικό για σένα είναι το άπαχο 1% μας, που δεν στερείται γεύσης, αλλά μόνο λιπαρά!

Σούπερ χορταστικό πρόβειο γάλα για μια ισορροπημένη διατροφή που δεν λέει όχι στην απόλαυση! Καλή όρεξη λοιπόν!

Σαλάτα με άπαχο 1%, παντζάρια και ξηρούς καρπούς!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΑΧΟ ΣΑΛΑΤΑ

Μια δροσερή και “γκουρμέ” σαλάτα με παντζάρι και άπαχο 1%! Συνδυασμός πολύ ταιριαστός και πάνω από όλα νόστιμος!

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 3-4 βρασμένα παντζάρια κομμένα σε κύβους
  • 150 γρ. Άπαχο 1%
  • Λίγα φύλλα Φρέσκο Μαρούλι
  • Λίγα Φύλλα Φρέσκο Σπανάκι
  • 20 γρ. Κουκουνάρι
  • 20 γρ. Καρύδια
  • 1 κουταλιά του γλυκού μέλι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • πιπέρι

Για την εκτέλεση: Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα κομμένα σε κύβους παντζάρια μας, προσθέτουμε τα φρέσκα μαρούλια και σπανάκια, το κουκουνάρι, τα καρύδια και το άπαχο 1%. Θρυμματίζουμε τους ξηρούς καρπούς και τους προσθέτουμε στο μπολ.

Σε ένα άλλο βαζάκι αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο με το μέλι, το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να ομογενοποιηθούν και το περιχύνουμε πάνω από τη σαλάτα, ανακατεύοντας καλά να πάει παντού. Η σαλάτα μας είναι έτοιμη!

Καλή όρεξη!

Τύπος Κατσικίσιο

KATSIKISIO TURI GIA TOST

Κοινωνικός και “μερακλής” είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σου! Εκτιμάς τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και τους αληθινούς ανθρώπους! Είσαι πρώτος/η στα γλέντια και η ψυχή των πάρτι! Το κατσικίσιο τυρί μας είναι ιδανικό για σένα και το καθημερινό σου πρόγραμμα, αφού είναι γεμάτο θρεπτικές ιδιότητες, εύπεπτο και υποαλλεργικό και ταιριάζει υπέροχα με πολλές διατροφικές σου επιλογές!

Συνταγή για κατσικίσιο: Παπουτσάκια με Κατσικίσιο τυρί σε φέτες

ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ

Η συνταγή βασίζεται στο γνωστό σε άλλους ιμάμ, χρησιμοποιώντας μικρές διαφορές στα υλικά που το διαφοροποιούν και το κάνουν πιο ελαφρύ και άκρως υγιεινό!

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 4 μεγαλούτσικες μελιτζάνες
  • 1 μεγαλη τριμμένη ντομάτα
  • 8 φέτες κατσικίσιο σε φέτες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Λίγη γλυκιά πάπρικα

Για την εκτέλεση: Αφού πλύνουμε καλά τι μελιτζάνες μας, τις κόβουμε κατά μήκος και χαράσουμε το μέρος της σάρκας με ένα μαχαίρι σε καρεδάκια. Τις τοποθετούμε σε ένα ταψάκι με τη σάρκα προς τα πάνω και με ένα πινελάκι τις αλείφουμε με ελαιόλαδο. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 και τις βάζουμε μέσα για 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Σε ένα άλλο σκεύος προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, το κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και την γλυκιά πάπρικα συν 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και αναμειγνύουμε μαλακά. Αφού βγάλουμε τις μελιτζάνες μας από το φούρνο και τις αφήσουμε λίγο να κρυώσουν, στις σχισμές της σάρκας προσθέτουμε το μείγμα μας. Τις ξαναβάζουμε στο φούρνο για άλλα 20 λεπτά και προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό στο ταψί. Λίγο πριν σερβίρουμε προσθέτουμε τις φέτες με το κατσικίσιο τυρί σε φέτες πάνω από όλες μας τις μελιτζάνες και τις αφήνουμε για 5 λεπτά ακόμα σε σβησμένο φούρνο ώστε να λιώσουν τα τυριά μας.

Καλή όρεξη!

Τύπος Ελαφρύ

ELAFRY TURI GIA TOST

Λάτρης της ομορφιάς και του καλλωπισμού, δεν θα μπορούσες να μην ανήκεις στην κατηγορία “Ελαφρύ”! Επιδιώκεις να μαθαίνεις τα πάντα για τις νέες τάσεις της ομορφιάς και σίγουρα δεν μπορείς να μείνεις πίσω στο κομμάτι της διατροφής για μια αψεγάδιαστη και ταυτόχρονα υγιή εικόνα! Το Ελαφρύ ήρθε να σε “σώσει” αφού είναι το μόνο κατσικίσιο τυρί στην αγορά με 19% λιπαρά, κρατώντας σε πάντα σε φόρμα! Προετοίμασε το γεύμα σου με ελαφρύ, βάλε το καλύτερό σου χαμόγελο και ποιος σε πιάνει!

Συνταγή για ελαφρύ: Μπρουσκέτες με ντομάτα και ελαφρύ:

ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΑ

Εύκολες και γρήγορες μπρουσκέτες, ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας για ένα γευστικό σνακ που συνοδεύεται σχεδόν με τα πάντα!

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 4 φέτες ψωμί της προτίμησής σας
  • 4 φέτες ελαφρύ
  • 4 λεπτές φέτες ντομάτας
  • 4 λεπτές φέτες πιπεριά
  • Πάστα ελιάς

Για την εκτέλεση: Ψήνουμε τις φέτες ψωμιού μας στο γκριλ για 3 με 4 λεπτά και από τις 2 μεριές, σε μέτρια θερμοκρασία, μέχρι να τραγανίσουν. Απλώνουμε σε κάθε φέτα από μια ελαφριά στρώση πάστα ελιάς, πιπεριά, ελαφρύ και τελευταία την φέτα ντομάτας και τις ξανά τοποθετούμε στο γκριλ έως ότου να λιώσει το τυρί μας και να μαραθεί λίγο η ντομάτα! Για το σερβίρισμα προτείνουμε λίγο τριμμένο πιπέρι από πάνω!

Καλή όρεξη!

Κοινοποίησε το Quiz!