Freevia Ημίσκληρο τυρί χωρίς λακτόζη 150gr

Μια νέα κατηγορία στην οικογένεια freevia, το ημίσκληρο τυρί χωρίς λακτόζη! Υπολογίζεται ότι ως και το 70% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει κάποια δυσανεξία στη λακτόζη. Θέλοντας να δώσουμε λύση στους καταναλωτές φτιάξαμε ένα γευστικό τυρί απαλλαγμένο όμως από τη λακτόζη. Υγιεινό, με τα όλα τα συστατικά από αγελαδινό, πρόβειο και κατσικίσιο γάλα. Λόγω της ωρίμανσής του, αποκτάει πλούσια υφή και γεμάτη γεύση.

Φυλάσσεται σε ψυγείο μεταξύ 4ºC και 6ºC.
Αφήστε το τυρί σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 10 λεπτά πριν την κατανάλωση, ώστε να δώσει ολόκληρη τη γεύση και το άρωμα του.